Bibliotheek huize Raffy

Beste leden,

Het is niet onze gewoonte om berichten van andere organisaties onder uw aandacht te brengen, maar voor onderstaand bericht willen we graag een uitzondering maken.

In het woonzorgcentrum Raffy (voor Molukse en Indische ouderen) wordt op 14 oktober 2023 op feestelijke wijze de “Indische bibliotheek Raffy” geopend met veel informatieve boeken en romans over de geschiedenis van Nederlands Indië, de oorlog en de onafhankelijkheidsstrijd. Een schat aan literatuur bijeengebracht door bewoners, familieleden en andere bekenden van Raffy is nu te leen voor iedereen.

De bibliotheek wordt geopend door Marit Buur, schrijfster van de non-fictie roman “Namens mijn vader”. Het boek beschrijft het verhaal van haar vader voor en tijdens de Japanse bezetting.

De opening begint om 14.30 in de bibliotheek met het uitbrengen van een proost. Vervolgens vindt in het restaurant van Raffy een interview plaats met Marit Buur. Hierna is er gelegenheid om vragen stellen aan de schrijfster.

U bent van harte welkom in Raffy, Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda en kunt zich aanmelden per mail: bibliotheek@egalazorg.nl.

Vriendelijke groet,

Els van Strien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *